Support اخطار

Aho

Registered
درود
وقتی وارد انجمن میشیم کلا این اخطار میاد و حتی اگر ردش کنیم دوباره هم ظاهر میشه و به صورت متداول...
این باعث میشه نتونیم به راحتی کارمون رو انجام بدیم و همچنین باید کلا در حال رد کردن این اعلان باشیم.
مشکل از چیه؟! من برخی از کد ها رو اضافه کردم یا افزونه نصب کردم ممکنه بخاطر همون باشه؟!
۲۰۲۳۱۰۲۵_۱۴۱۵۰۶.jpg

لطفا اگر راه حلی دارید بگید تا حل بشه این مشکل
@XenForo

Solution
سلام. این مشکل دلایل مختلفی میتونه داشته باشه هم به افزونه برمیگرده هم کدهایی که در
extra
استفاده کردین و البته گاها به مود سکوریتی در هاست و سرور هم برمیگرده که با غیرفعال کردن مشکل برطرف میشه فلذا باید تمام موارد را یک به یک بررسی کنید

AynaZ

Supervisor
سلام. این مشکل دلایل مختلفی میتونه داشته باشه هم به افزونه برمیگرده هم کدهایی که در
extra
استفاده کردین و البته گاها به مود سکوریتی در هاست و سرور هم برمیگرده که با غیرفعال کردن مشکل برطرف میشه فلذا باید تمام موارد را یک به یک بررسی کنید

Solution

afghangsm

Registered
درود
وقتی وارد انجمن میشیم کلا این اخطار میاد و حتی اگر ردش کنیم دوباره هم ظاهر میشه و به صورت متداول...
این باعث میشه نتونیم به راحتی کارمون رو انجام بدیم و همچنین باید کلا در حال رد کردن این اعلان باشیم.
مشکل از چیه؟! من برخی از کد ها رو اضافه کردم یا افزونه نصب کردم ممکنه بخاطر همون باشه؟!
View attachment 11430

لطفا اگر راه حلی دارید بگید تا حل بشه این مشکل
@XenForo

ModSecurity​

DASIBLE or off problam fix 100%

• Like
Reactions: Aho

Aho

Registered

ModSecurity​

رفع مشکل DASIBLE یا خاموش 100٪
چطور و از کجا؟ هاست یا پنل؟!

ببخشید خطاهایی که داخل پنل زده، برای رفعشون باید چه کاری انجام داد؟!

من یبار خواستم پاکشون کنم که سایت پرید و مجبور شدیم بک اپ بگیریم

Back
Top Bottom