$ $$$ Registered Jun 7, 2025 Thread starter #1 سلام و وقت به خیر من میخواستم سایز هدر رو تغییر بدم و بزرگترش بکنم، اما جایی رو برای تنظیم سایزش پیدا نمیکنم. میشه لطفا راهنمایی بکنید.
سلام و وقت به خیر من میخواستم سایز هدر رو تغییر بدم و بزرگترش بکنم، اما جایی رو برای تنظیم سایزش پیدا نمیکنم. میشه لطفا راهنمایی بکنید.
Solution Narges Jun 8, 2025 Code: .p-header-logo.p-header-logo--image img { vertical-align: bottom; max-width: 100%; max-height: 200px; }
Code: .p-header-logo.p-header-logo--image img { vertical-align: bottom; max-width: 100%; max-height: 200px; }
Narges Registered Jun 8, 2025 #2 $$$ said: سلام و وقت به خیر من میخواستم سایز هدر رو تغییر بدم و بزرگترش بکنم، اما جایی رو برای تنظیم سایزش پیدا نمیکنم. میشه لطفا راهنمایی بکنید. Click to expand... سلام از بخش مدیریت قالب و استایل ها برین به بخش تنظیمات هدر Upvote 0 Downvote
$$$ said: سلام و وقت به خیر من میخواستم سایز هدر رو تغییر بدم و بزرگترش بکنم، اما جایی رو برای تنظیم سایزش پیدا نمیکنم. میشه لطفا راهنمایی بکنید. Click to expand... سلام از بخش مدیریت قالب و استایل ها برین به بخش تنظیمات هدر
$ $$$ Registered Jun 8, 2025 Thread starter #3 اونجا رفتم ولی هیچ گزینه ای برای تغییر سایز هدر نداره، فقط تغییر سایز Navigation هستش. همینطور توی قالب ها و کدها هم کدی که برای تغییر سایز هدر باشه نیستش. Attachments xf.PNG 44.8 KB · Views: 3 Upvote 0 Downvote
اونجا رفتم ولی هیچ گزینه ای برای تغییر سایز هدر نداره، فقط تغییر سایز Navigation هستش. همینطور توی قالب ها و کدها هم کدی که برای تغییر سایز هدر باشه نیستش.
Narges Registered Jun 8, 2025 #4 Code: .p-header-logo.p-header-logo--image img { vertical-align: bottom; max-width: 100%; max-height: 200px; } Upvote 0 Downvote Solution
Code: .p-header-logo.p-header-logo--image img { vertical-align: bottom; max-width: 100%; max-height: 200px; }
$ $$$ Registered Monday at 09:01 Thread starter #5 این رو گذاشتم ولی کل تنظیمات صفحه رو تغییر میده. max-height رو هم بهش سایزهای مختلف دادم ولی فقط روی یه حالت میمونه و کل تنظیمات صفحه رو بهم میریزه. Attachments xf01.PNG 111.7 KB · Views: 1 Upvote 0 Downvote
این رو گذاشتم ولی کل تنظیمات صفحه رو تغییر میده. max-height رو هم بهش سایزهای مختلف دادم ولی فقط روی یه حالت میمونه و کل تنظیمات صفحه رو بهم میریزه.