Aho Registered Nov 4, 2022 Thread starter #1 افزونه اخرین ارسالی هایی که داخل همین زنفورو هست رو لطف میکنید؟!
Solution AynaZ Nov 27, 2022 از بخش تب و زبانه ها admin.php?lfs/tabs/ هر تبی که میخوایین واردش بشین و گذینه حداکثر ورودی هارو تنظیم کنین به عددی که دوس دارین
از بخش تب و زبانه ها admin.php?lfs/tabs/ هر تبی که میخوایین واردش بشین و گذینه حداکثر ورودی هارو تنظیم کنین به عددی که دوس دارین
XenForo Administrative Nov 4, 2022 Admin #2 Aho said: افزونه اخرین ارسالی هایی که داخل همین زنفورو هست رو لطف میکنید؟! Click to expand... Add-ons - [BS] Live forum statistics - History xnforo.ir Upvote 0 Downvote
Aho said: افزونه اخرین ارسالی هایی که داخل همین زنفورو هست رو لطف میکنید؟! Click to expand... Add-ons - [BS] Live forum statistics - History xnforo.ir
Aho Registered Nov 12, 2022 Thread starter #3 اقا فرزین ابعاد این باکس کوچیکه میخوام بزرگش کنم باید چیکار کرد؟ Upvote 0 Downvote
XenForo Administrative Nov 12, 2022 Admin #4 Aho said: اقا فرزین ابعاد این باکس کوچیکه میخوام بزرگش کنم باید چیکار کرد؟ Click to expand... admin.php?styles/نام قالب شما/style-properties/group&group=lfsContent Code: max-height: 417.90px; height: 417.90px; Upvote 0 Downvote
Aho said: اقا فرزین ابعاد این باکس کوچیکه میخوام بزرگش کنم باید چیکار کرد؟ Click to expand... admin.php?styles/نام قالب شما/style-properties/group&group=lfsContent Code: max-height: 417.90px; height: 417.90px;
Aho Registered Nov 12, 2022 Thread starter #5 XenForo said: admin.php?styles/نام قالب شما/style-properties/group&group=lfsContent View attachment 2180 Code: max-height: 417.90px; height: 417.90px; Click to expand... خیلی ممنونم فقط مشکل بعدی ارسالی ها بعد چند روز یا یه مدتی نشون داده میشن علتش چیه؟ + قسمت هایی که با نارنجی و ابی مشخص شده اصلا کار نمیکنن داغ ترین تاپیک ها و... Upvote 0 Downvote
XenForo said: admin.php?styles/نام قالب شما/style-properties/group&group=lfsContent View attachment 2180 Code: max-height: 417.90px; height: 417.90px; Click to expand... خیلی ممنونم فقط مشکل بعدی ارسالی ها بعد چند روز یا یه مدتی نشون داده میشن علتش چیه؟ + قسمت هایی که با نارنجی و ابی مشخص شده اصلا کار نمیکنن داغ ترین تاپیک ها و...