D dacds Registered Aug 27, 2022 Thread starter #1 سلام خسته نباشید پلاگینی وجود داره که بتونیم toggle باهاش درست کنیم و از نوار ابزار بتونیم اضافه کنیم به مطلبمون ؟ مانند تصویر زیر که البته وردپرس هست و بعنوان نمونه درجش کردم
سلام خسته نباشید پلاگینی وجود داره که بتونیم toggle باهاش درست کنیم و از نوار ابزار بتونیم اضافه کنیم به مطلبمون ؟ مانند تصویر زیر که البته وردپرس هست و بعنوان نمونه درجش کردم
XenForo Administrative Aug 27, 2022 Admin #2 سلام همچنین افزونه ای برای زنفورو نسخه 1 و قدیمی هست و برای نسخه های بالاتر نیست و باید اختصاصی طراحی بشه Upvote 0 Downvote
سلام همچنین افزونه ای برای زنفورو نسخه 1 و قدیمی هست و برای نسخه های بالاتر نیست و باید اختصاصی طراحی بشه
D dacds Registered Aug 27, 2022 Thread starter #3 XenForo said: سلام همچنین افزونه ای برای زنفورو نسخه 1 و قدیمی هست و برای نسخه های بالاتر نیست و باید اختصاصی طراحی بشه Click to expand... ممنون شما میتونید طراحی کنید و قیمتش چقدر درمیاد ؟ Upvote 0 Downvote
XenForo said: سلام همچنین افزونه ای برای زنفورو نسخه 1 و قدیمی هست و برای نسخه های بالاتر نیست و باید اختصاصی طراحی بشه Click to expand... ممنون شما میتونید طراحی کنید و قیمتش چقدر درمیاد ؟
XenForo Administrative Aug 28, 2022 Admin #4 dacds said: ممنون شما میتونید طراحی کنید و قیمتش چقدر درمیاد ؟ Click to expand... بله امکانش هست ولی فعلا متاسفانه فرصت نمی کنم و از این رو ممکنه بدقول شم Upvote 0 Downvote
dacds said: ممنون شما میتونید طراحی کنید و قیمتش چقدر درمیاد ؟ Click to expand... بله امکانش هست ولی فعلا متاسفانه فرصت نمی کنم و از این رو ممکنه بدقول شم
D dacds Registered Aug 28, 2022 Thread starter #5 XenForo said: بله امکانش هست ولی فعلا متاسفانه فرصت نمی کنم و از این رو ممکنه بدقول شم Click to expand... ممنونم هرموقع سرتون خلوت شد و تونستید یه پیام شخصی بدید که گفتگو کنیم دراین مورد Upvote 0 Downvote
XenForo said: بله امکانش هست ولی فعلا متاسفانه فرصت نمی کنم و از این رو ممکنه بدقول شم Click to expand... ممنونم هرموقع سرتون خلوت شد و تونستید یه پیام شخصی بدید که گفتگو کنیم دراین مورد