rezaodin Loyal Member Jan 21, 2023 Thread starter #1 سلام میخاستم بدونم ورژن استفاده شده فعلیه ایت انجمن چیه؟ و من خیلی وقته اپگرید انجام ندادم الان کنم مشکل پیش میاد؟ و اینکه کد استفاده شده تو این انجمن که استایل رو حالت گرد در اورده رو میتونید بفرستید
سلام میخاستم بدونم ورژن استفاده شده فعلیه ایت انجمن چیه؟ و من خیلی وقته اپگرید انجام ندادم الان کنم مشکل پیش میاد؟ و اینکه کد استفاده شده تو این انجمن که استایل رو حالت گرد در اورده رو میتونید بفرستید
XenForo Administrative Jan 21, 2023 Admin #2 سلام، شما قبل از آپگرید به نسخه اصلی بک آپ گرفته سپس انجام بدید از بخش حاشیه ها و فاصله ها در تنظیمات قالب میتونید تغییرات مدنظر خودتون رو دهید Upvote 0 Downvote
سلام، شما قبل از آپگرید به نسخه اصلی بک آپ گرفته سپس انجام بدید از بخش حاشیه ها و فاصله ها در تنظیمات قالب میتونید تغییرات مدنظر خودتون رو دهید
XenForo Administrative Jan 22, 2023 Admin #4 rezaodin said: میتونید برام انجام بدید ؟ Click to expand... نه متاسفانه شرایطش فعلا مقدور نیست Upvote 0 Downvote
rezaodin Loyal Member Jan 23, 2023 Thread starter #5 متاسفانه نزدیک یک ساله سربازم و یادمه رفته اپگرید و نصب استایل هارو اگه میشه کمک کنید Upvote 0 Downvote