$ $$$ Registered Apr 20, 2025 Thread starter #1 من تازه انجمن ساز xenforo رو استفاده میکنم ولی تماما چپ چین و انگلیسی است. میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم اون رو فارسی بکنم. مثل همین انجمن
من تازه انجمن ساز xenforo رو استفاده میکنم ولی تماما چپ چین و انگلیسی است. میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم اون رو فارسی بکنم. مثل همین انجمن
Solution Muraat Apr 29, 2025 $$$ said: من تازه انجمن ساز xenforo رو استفاده میکنم ولی تماما چپ چین و انگلیسی است. میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم اون رو فارسی بکنم. مثل همین انجمن Click to expand... افزونه فارسی ساز اینه Xenforo - Persian Translation XenForo 2.x - Updates xnforo.ir برای نصب هم از بخش زبان ها و ایمپورت میکنی اینم ویدوش Videos XF2 - آموزش نحوه اضافه کردن زبان به مدیریت انجمن ساز زنفور xnforo.ir
$$$ said: من تازه انجمن ساز xenforo رو استفاده میکنم ولی تماما چپ چین و انگلیسی است. میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم اون رو فارسی بکنم. مثل همین انجمن Click to expand... افزونه فارسی ساز اینه Xenforo - Persian Translation XenForo 2.x - Updates xnforo.ir برای نصب هم از بخش زبان ها و ایمپورت میکنی اینم ویدوش Videos XF2 - آموزش نحوه اضافه کردن زبان به مدیریت انجمن ساز زنفور xnforo.ir
Muraat Registered Apr 29, 2025 #2 $$$ said: من تازه انجمن ساز xenforo رو استفاده میکنم ولی تماما چپ چین و انگلیسی است. میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم اون رو فارسی بکنم. مثل همین انجمن Click to expand... افزونه فارسی ساز اینه Xenforo - Persian Translation XenForo 2.x - Updates xnforo.ir برای نصب هم از بخش زبان ها و ایمپورت میکنی اینم ویدوش Videos XF2 - آموزش نحوه اضافه کردن زبان به مدیریت انجمن ساز زنفور xnforo.ir Upvote 1 Downvote Solution
$$$ said: من تازه انجمن ساز xenforo رو استفاده میکنم ولی تماما چپ چین و انگلیسی است. میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم اون رو فارسی بکنم. مثل همین انجمن Click to expand... افزونه فارسی ساز اینه Xenforo - Persian Translation XenForo 2.x - Updates xnforo.ir برای نصب هم از بخش زبان ها و ایمپورت میکنی اینم ویدوش Videos XF2 - آموزش نحوه اضافه کردن زبان به مدیریت انجمن ساز زنفور xnforo.ir