rezaodin Loyal Member Jun 17, 2024 Thread starter #1 سلام رمز کاربری مدیریت انجمنو گم کردم راهی هست از داخل هاست دسترسی پیدا کرد به رمز؟
Solution Splich Jun 18, 2024 بله از درون دیتابیستون و شاخه xf_members یا xf_users دقیق یادم نیست. نام کاربری ادمین رو پیدا کزده و برین داخلش پسورد رو اونجا به نمایش گذاشته
بله از درون دیتابیستون و شاخه xf_members یا xf_users دقیق یادم نیست. نام کاربری ادمین رو پیدا کزده و برین داخلش پسورد رو اونجا به نمایش گذاشته
wikislo Registered Jun 17, 2024 #3 rezaodin said: سلام رمز کاربری مدیریت انجمنو گم کردم راهی هست از داخل هاست دسترسی پیدا کرد به رمز؟ Click to expand... phpMyAdmin ثم يسأل `xf_user` السلام عليكم بسم الله الرحمان الرحيم السلام والخلاص لفلسطيننا Upvote 0 Downvote
rezaodin said: سلام رمز کاربری مدیریت انجمنو گم کردم راهی هست از داخل هاست دسترسی پیدا کرد به رمز؟ Click to expand... phpMyAdmin ثم يسأل `xf_user` السلام عليكم بسم الله الرحمان الرحيم السلام والخلاص لفلسطيننا
Splich Registered Jun 18, 2024 #4 بله از درون دیتابیستون و شاخه xf_members یا xf_users دقیق یادم نیست. نام کاربری ادمین رو پیدا کزده و برین داخلش پسورد رو اونجا به نمایش گذاشته Upvote 0 Downvote Solution
بله از درون دیتابیستون و شاخه xf_members یا xf_users دقیق یادم نیست. نام کاربری ادمین رو پیدا کزده و برین داخلش پسورد رو اونجا به نمایش گذاشته
J jmb57461 Registered Jun 20, 2024 #5 برخی از روش ها برای تنظیم مجدد رمز عبور XenForo از PHPMyAdmin: How to Reset a XenForo Password from phpMyAdmin سند انگلیسی. این پیام با Google Translate تشکیل شده است. Upvote 0 Downvote
برخی از روش ها برای تنظیم مجدد رمز عبور XenForo از PHPMyAdmin: How to Reset a XenForo Password from phpMyAdmin سند انگلیسی. این پیام با Google Translate تشکیل شده است.