D dacds Registered Sep 3, 2022 Thread starter #1 سلام در حالت گوشی که ریسپانسیو هست امضا نمایش داده نمیشه میشه کاری کرد در هر حالتی این امضا نمایش داده بشه یا خیر؟ ممنونم
سلام در حالت گوشی که ریسپانسیو هست امضا نمایش داده نمیشه میشه کاری کرد در هر حالتی این امضا نمایش داده بشه یا خیر؟ ممنونم
Solution XenForo Sep 3, 2022 Less: @media (max-width: 480px) { .message-signature { display: block !important; } }
XenForo Administrative Sep 3, 2022 Admin #2 Less: @media (max-width: 480px) { .message-signature { display: block !important; } } Upvote 1 Downvote Solution
D dacds Registered Sep 3, 2022 Thread starter #3 ممنون . حالا همین حالت رو برعکسش برای از بین بردن در گوشی بابت برچسب ها چی میشه ؟ Upvote 0 Downvote
XenForo Administrative Sep 3, 2022 Admin #4 dacds said: ممنون . حالا همین حالت رو برعکسش برای از بین بردن در گوشی بابت برچسب ها چی میشه ؟ Click to expand... یعنی میخوایید در گوشی برچسب ها دیده نشند؟ Upvote 0 Downvote
dacds said: ممنون . حالا همین حالت رو برعکسش برای از بین بردن در گوشی بابت برچسب ها چی میشه ؟ Click to expand... یعنی میخوایید در گوشی برچسب ها دیده نشند؟
D dacds Registered Sep 4, 2022 Thread starter #5 XenForo said: یعنی میخوایید در گوشی برچسب ها دیده نشند؟ Click to expand... بله درخصوص امضا هم الان من باگوشیم چک کردم، هنوز نشون نمیده! مشکل در سایز ۴۸۰ هست بنظرتون؟ Upvote 0 Downvote
XenForo said: یعنی میخوایید در گوشی برچسب ها دیده نشند؟ Click to expand... بله درخصوص امضا هم الان من باگوشیم چک کردم، هنوز نشون نمیده! مشکل در سایز ۴۸۰ هست بنظرتون؟