rezaodin Loyal Member Apr 22, 2021 Thread starter #1 سلام چیکار کنم مثل این عکس زیر گروهام اوکی باشن؟ الان درهم میشه و بدون فاصله عکس از انجمن من: میخام مثل عکس بالا به ترتیب و کنار هم چهار تا چهار تا پیش هم بشن
سلام چیکار کنم مثل این عکس زیر گروهام اوکی باشن؟ الان درهم میشه و بدون فاصله عکس از انجمن من: میخام مثل عکس بالا به ترتیب و کنار هم چهار تا چهار تا پیش هم بشن
Solution XenForo Apr 22, 2021 rezaodin said: سلام Click to expand... سلام دوست عزیز rezaodin said: میخام مثل عکس بالا به ترتیب و کنار هم چهار تا چهار تا پیش هم بشن Click to expand... ویژه گی های استایل ها تنظیمات بخش لیست انجمن extra.less CSS: /**Sub-Forums Grid @ XNFORO.IR**/ .node .node-subNodeFlatList li { float: left; margin: 2px 0 2px 2%; width: 45%; } .node-body { .node-icon, .node-extra { vertical-align: top; } } /**Sub-Forums Grid @ XNFORO.IR**/ با تغییر مقدار فوق می تونین ستون ها رو حفظ کنین به هر چند تعداد که می خواهین CSS: width: 45%;
rezaodin said: سلام Click to expand... سلام دوست عزیز rezaodin said: میخام مثل عکس بالا به ترتیب و کنار هم چهار تا چهار تا پیش هم بشن Click to expand... ویژه گی های استایل ها تنظیمات بخش لیست انجمن extra.less CSS: /**Sub-Forums Grid @ XNFORO.IR**/ .node .node-subNodeFlatList li { float: left; margin: 2px 0 2px 2%; width: 45%; } .node-body { .node-icon, .node-extra { vertical-align: top; } } /**Sub-Forums Grid @ XNFORO.IR**/ با تغییر مقدار فوق می تونین ستون ها رو حفظ کنین به هر چند تعداد که می خواهین CSS: width: 45%;
XenForo Administrative Apr 22, 2021 Admin #2 rezaodin said: سلام Click to expand... سلام دوست عزیز rezaodin said: میخام مثل عکس بالا به ترتیب و کنار هم چهار تا چهار تا پیش هم بشن Click to expand... ویژه گی های استایل ها تنظیمات بخش لیست انجمن extra.less CSS: /**Sub-Forums Grid @ XNFORO.IR**/ .node .node-subNodeFlatList li { float: left; margin: 2px 0 2px 2%; width: 45%; } .node-body { .node-icon, .node-extra { vertical-align: top; } } /**Sub-Forums Grid @ XNFORO.IR**/ با تغییر مقدار فوق می تونین ستون ها رو حفظ کنین به هر چند تعداد که می خواهین CSS: width: 45%; Upvote 0 Downvote Solution
rezaodin said: سلام Click to expand... سلام دوست عزیز rezaodin said: میخام مثل عکس بالا به ترتیب و کنار هم چهار تا چهار تا پیش هم بشن Click to expand... ویژه گی های استایل ها تنظیمات بخش لیست انجمن extra.less CSS: /**Sub-Forums Grid @ XNFORO.IR**/ .node .node-subNodeFlatList li { float: left; margin: 2px 0 2px 2%; width: 45%; } .node-body { .node-icon, .node-extra { vertical-align: top; } } /**Sub-Forums Grid @ XNFORO.IR**/ با تغییر مقدار فوق می تونین ستون ها رو حفظ کنین به هر چند تعداد که می خواهین CSS: width: 45%;