Support پلاگین مربوط به سئو

godric

Loyal Member
Registered
سلام و عرض ادب. پلاگینی هست که به سئو مربوط باشه و تاثیر خوبی روی روند سایت داشته باشه ؟

Solution
سلام و عرض ادب
  • سلام دوست خوب من و خسته نباشید
پلاگینی هست که به سئو مربوط باشه و تاثیر خوبی روی روند سایت داشته باشه
  • درباره این مسئله تحقیق کرده و پاسخ عزیز شما رو می دم ، در امر سئو تمامیه موارد در زنفورو رعایت شده و بطور کلی نیازی به هیچ افزونه و پلاگینی در این خصوص نیست و این بدین صورت ست که اصلا افزونه ایی مناسب این موضوع در نسخه های 2 وجود نداره و فقط در نسخه های 1 پلاگین های زیادی موجودست
  • زنفورو از ریز داده های خودش برای سرچ و موتورهای جستجو داره استفاده می کنه که همه این ها از تنظیمات خود بخش مدیریت زنفوور قابل تشخیص و نمایان ست
  • مهمترین نکته ایی که زنفورو رعایت کرده ادرس دهی اون هست که ادرس ها بطور دقیق در موتورهای جستجوگر ایندکس و قابل...

XenForo

Administrative
سلام و عرض ادب
پلاگینی هست که به سئو مربوط باشه و تاثیر خوبی روی روند سایت داشته باشه
  • درباره این مسئله تحقیق کرده و پاسخ عزیز شما رو می دم ، در امر سئو تمامیه موارد در زنفورو رعایت شده و بطور کلی نیازی به هیچ افزونه و پلاگینی در این خصوص نیست و این بدین صورت ست که اصلا افزونه ایی مناسب این موضوع در نسخه های 2 وجود نداره و فقط در نسخه های 1 پلاگین های زیادی موجودست
  • زنفورو از ریز داده های خودش برای سرچ و موتورهای جستجو داره استفاده می کنه که همه این ها از تنظیمات خود بخش مدیریت زنفوور قابل تشخیص و نمایان ست
  • مهمترین نکته ایی که زنفورو رعایت کرده ادرس دهی اون هست که ادرس ها بطور دقیق در موتورهای جستجوگر ایندکس و قابل ملاحضه توسط نقشه سایت می شن
  • پس مهمترین رکن برای شما تولید محتوا با برجسب گذاری و معرفی متاتگ های مناسب برای صفحات شماست
  • شما می توانید تنظیمات را این گونه دنبال کنین

• admin.php?options/groups/basicBoard/

• admin.php?options/groups/seo/

• admin.php?options/groups/sitemap/

• این ها کلید ها و نکته های اصلی هستند که اگر رعایت بشه موارد بهتری رو دربر خواهد شد
  • مورد بعدی بررسی این تایپیک خالی از لطف نیست

• توضیحات تکمیلی سئو از مرجع اصلی که کاملا ابراز کرده ند که نگران سئو نباشید چون تمام کارها برای بهینه سازی صورت گرفته ست
  • بازهم موری و مشکلی بود بفرمائید

Solution

godric

Loyal Member
Registered

• مهمترین نکته ایی که زنفورو رعایت کرده ادرس دهی اون هست که ادرس ها بطور دقیق در موتورهای جستجوگر ایندکس و قابل ملاحضه توسط نقشه سایت می شن
  • پس مهمترین رکن برای شما تولید محتوا با برجسب گذاری و معرفی متاتگ های مناسب برای صفحات شماست
  • شما می توانید تنظیمات را این گونه دنبال کنین

• admin.php?options/groups/basicBoard/

• admin.php?options/groups/seo/

• admin.php?options/groups/sitemap/

• این ها کلید ها و نکته های اصلی هستند که اگر رعایت بشه موارد بهتری رو دربر خواهد شد
  • مورد بعدی بررسی این تایپیک خالی از لطف نیست

• توضیحات تکمیلی سئو از مرجع اصلی که کاملا ابراز کرده ند که نگران سئو نباشید چون تمام کارها برای بهینه سازی صورت گرفته ست
  • بازهم موری و مشکلی بود بفرمائید
بسیار عالی. کاربرای انجمن من هر چی پست میذارن فقط از Bing و Majestic بات به سایت میاد و خیلی خیلی به ندرت پیش میاد که بات گوگل به سایت سر بزنه. با این تفاسیر که همه ی مطلب ها دارای برچسب هستن و بیشتر نکات رعایت شده. و مورد بعدی بات های گوگل رو به شکل IP داخل کاربران آنلاین میزنه و نمینویسه که مثلا بات گوگل وارد سایت شده. سایت مپ هم داخل گوگل وب مستر تولز accept کردم ولی بازم آیپی های گوگل سر نمیزنن..

فقط یک سوال ادمین جان.
تو قسمت کاربران آنلاین:
مجموع: 37 (کاربر: 8, مهمان: 29)
میشه تعداد ربات ها رو مشخص کرد ؟‌ مثلا بنویسه 8 تا کاربر 10 تا مهمان و مثلا 10 تا ربات.
اگه میشه که من یه تاپیک دیگه راجب همین موضوع بزنم که یه تاپیک کاربردی و جداگونه باشه.

XenForo

Administrative
بسیار عالی. کاربرای انجمن من هر چی پست میذارن فقط از Bing و Majestic بات به سایت میاد و خیلی خیلی به ندرت پیش میاد که بات گوگل به سایت سر بزنه. با این تفاسیر که همه ی مطلب ها دارای برچسب هستن و بیشتر نکات رعایت شده. و مورد بعدی بات های گوگل رو به شکل IP داخل کاربران آنلاین میزنه و نمینویسه که مثلا بات گوگل وارد سایت شده. سایت مپ هم داخل گوگل وب مستر تولز accept کردم ولی بازم آیپی های گوگل سر نمیزنن..

فقط یک سوال ادمین جان.
تو قسمت کاربران آنلاین:
مجموع: 37 (کاربر: 8, مهمان: 29)
میشه تعداد ربات ها رو مشخص کرد ؟‌ مثلا بنویسه 8 تا کاربر 10 تا مهمان و مثلا 10 تا ربات.
اگه میشه که من یه تاپیک دیگه راجب همین موضوع بزنم که یه تاپیک کاربردی و جداگونه باشه.
موردی که اشاره کردین ایا شما دقیقا تنظیمات گوگل وب مستر رو انجام دادین ؟
نقشه سایت رو معرفی کردین بهش ؟
از فایل
Robot
مرتبط با زنفور دارین استفاده می کنین ؟
بله امکان تشخیص ربات ها هم مقدوره و با افزونه قابل انجامست

godric

Loyal Member
Registered
موردی که اشاره کردین ایا شما دقیقا تنظیمات گوگل وب مستر رو انجام دادین ؟
نه فقط نقشه سایت رو داخلش ثبت کردم
نقشه سایت رو معرفی کردین بهش ؟
بله
از فایل
Robot
مرتبط با زنفور دارین استفاده می کنین ؟
بله
بله امکان تشخیص ربات ها هم مقدوره و با افزونه قابل انجامست
الان میرم براش تاپیک بزنم :giggle:

• Tags
    آموزش سئو زنفورو توضیحات سئو زنفورو راهنمایی درباره توضیحات سئو زنفورو سئو زنفورو پلاگین مربوط به سئو پلاگین مربوط به سئو برای زنفورو
  • Back
    Top Bottom