rezaodin Loyal Member Nov 10, 2023 Thread starter #1 سلام اسم این افزونه این سایت چیه که وقتی با فیلترشکن میخای وارد شی ارور میده که خاموش کنید؟
Solution MiooMoo Nov 11, 2023 rezaodin said: سلام اسم این افزونه این سایت چیه که وقتی با فیلترشکن میخای وارد شی ارور میده که خاموش کنید؟ Click to expand... Add-ons - Proxy Check - History xnforo.ir
rezaodin said: سلام اسم این افزونه این سایت چیه که وقتی با فیلترشکن میخای وارد شی ارور میده که خاموش کنید؟ Click to expand... Add-ons - Proxy Check - History xnforo.ir
MiooMoo Registered Nov 12, 2023 #6 rezaodin said: Callback XF\Option\Email::verifyOption is invalid (error_invalid_class). این ارور میاد وقتی میخام متن کپی رایتو عوض کنم Click to expand... از هاسستون این فایلو ویرایش کنین options Upvote 0 Downvote
rezaodin said: Callback XF\Option\Email::verifyOption is invalid (error_invalid_class). این ارور میاد وقتی میخام متن کپی رایتو عوض کنم Click to expand... از هاسستون این فایلو ویرایش کنین options
rezaodin Loyal Member Nov 12, 2023 Thread starter #7 MiooMoo said: از هاسستون این فایلو ویرایش کنین options View attachment 11546 Click to expand... متشکرم Upvote 0 Downvote
MiooMoo said: از هاسستون این فایلو ویرایش کنین options View attachment 11546 Click to expand... متشکرم
rezaodin Loyal Member Nov 12, 2023 Thread starter #8 مجدد سلام بخام این تیکو Check guests Check if guests use a proxy, VPN or Tor فعال کنم مجدد همون ارور رو میده فکر کنم تا این تیک فعال نباشه افزونه عمل نکنه Upvote 0 Downvote
مجدد سلام بخام این تیکو Check guests Check if guests use a proxy, VPN or Tor فعال کنم مجدد همون ارور رو میده فکر کنم تا این تیک فعال نباشه افزونه عمل نکنه
MiooMoo Registered Nov 13, 2023 #9 rezaodin said: Check if guests use a proxy, VPN or Tor Click to expand... اینو نصب کنین Attachments XFDev-ProxyCheck-1.4.1.zip 14.4 KB · Views: 4 Upvote 0 Downvote