Support اضافه کردن رنگ های مورد نظر به ادیتور

godric

Loyal Member
Registered
بازم من :D:D:D اگه زیاد سوال میکنم یا چیزی میخوام شرمندم , چون برای هر کدوم از سوالات دقیقا تایتل هایی رو انتخاب میکنم که تو گوگل سرچ بخوره و مردم از وجود چنین مرجع خوبی باخبر بشن :love:

میخواستم بپرسم برای اینکه بشه به قسمت رنگ های داخل ادیتور , رنگ های بیشتری اضافه کنیم باید دقیقا کدوم قسمت از قالب رو تغییر بدیم ؟ من خودم حقیقت از قالب دیفالت زنفورو استفاده میکنم و‌ آیا افزونه ی خاصی هم داره ؟! چون رنگ های پیشفرض بعضیاشون مناسب سلیقه ی بقیه کاربر ها نیست و دوست دارن از رنگ های متنوع و روشن تری استفاده کنن ولی متاسفانه رنگ های داخل ادیتور خیلی محدوده ..

Solution
بازم من :D:D:D اگه زیاد سوال میکنم یا چیزی میخوام شرمندم , چون برای هر کدوم از سوالات دقیقا تایتل هایی رو انتخاب میکنم که تو گوگل سرچ بخوره و مردم از وجود چنین مرجع خوبی باخبر بشن :love:

میخواستم بپرسم برای اینکه بشه به قسمت رنگ های داخل ادیتور , رنگ های بیشتری اضافه کنیم باید دقیقا کدوم قسمت از قالب رو تغییر بدیم ؟ من خودم حقیقت از قالب دیفالت زنفورو استفاده میکنم و‌ آیا افزونه ی خاصی هم داره ؟! چون رنگ های پیشفرض بعضیاشون مناسب سلیقه ی بقیه کاربر ها نیست و دوست دارن از رنگ های متنوع و روشن تری استفاده کنن ولی متاسفانه رنگ های داخل ادیتور خیلی محدوده ..

شما واقعا لطف دارین و تشکر از حضور گرم و عزیزتون :love:

ببخشین دیر پاسخ دادم ، فارسی سازی رو داشتم تکمیل می کردم

خدمت شما...

XenForo

Administrative

شما واقعا لطف دارین و تشکر از حضور گرم و عزیزتون :love:

ببخشین دیر پاسخ دادم ، فارسی سازی رو داشتم تکمیل می کردم

خدمت شما

در صورت نیاز فارسی ساز

Solution
  • Tags
    آموزش اضافه کردن رنگ های مورد نظر به ادیتور اضافه کردن رنگ به ادیتور زنفورو اضافه کردن رنگ های مورد نظر به ادیتور چطوری به ادیتور زنفورو رنگ اضافه کنیم
  • Back
    Top Bottom