rezacamp Registered Sep 3, 2022 Thread starter #1 سلام چطور میشه زمان آنلاین نشون دادن کاربران رو افزایش داد مثلا روی 24 ساعت تنظیم کنیم تا آنلاینی ها بیشتر دیده بشن
سلام چطور میشه زمان آنلاین نشون دادن کاربران رو افزایش داد مثلا روی 24 ساعت تنظیم کنیم تا آنلاینی ها بیشتر دیده بشن
Solution XenForo Sep 3, 2022 سلام توصیه میکنم انجام ندهید چون بنده تایید نمی کنم این کارو از این رو آموزشی هم به شما نمی دهم در صورتی که میخواهید انجام دهید از این اموزش برید جلو XF 2.0 - Increase Online status timeout Hi guys, first post so go gentle, I've ported over from VB and am just having a little trouble increasing this option above the limited 60 minutes. I found online how you do it on older version but not on ZF2? Any help appreciated. Matt xenforo.com
سلام توصیه میکنم انجام ندهید چون بنده تایید نمی کنم این کارو از این رو آموزشی هم به شما نمی دهم در صورتی که میخواهید انجام دهید از این اموزش برید جلو XF 2.0 - Increase Online status timeout Hi guys, first post so go gentle, I've ported over from VB and am just having a little trouble increasing this option above the limited 60 minutes. I found online how you do it on older version but not on ZF2? Any help appreciated. Matt xenforo.com
XenForo Administrative Sep 4, 2022 Admin #6 rezacamp said: البته خیلی بده که فقط کاربرهارو توی ۲۴ ساعته میشه نشون داد و مهمون ها هیچی حساب نمیشن Click to expand... بله متاسفانه این محدودیت ها هستند پس تنها راه چاره همون لینکی هست که برای شما بالا دادم از اون استفاده کنید Upvote 0 Downvote
rezacamp said: البته خیلی بده که فقط کاربرهارو توی ۲۴ ساعته میشه نشون داد و مهمون ها هیچی حساب نمیشن Click to expand... بله متاسفانه این محدودیت ها هستند پس تنها راه چاره همون لینکی هست که برای شما بالا دادم از اون استفاده کنید