Aho Registered Dec 13, 2022 Thread starter #1 سلام برای افزودن مدال برای هر کاربر و نمایش اونها نیاز به نصب افزونست؟ اخه در پروفایل کاربری یه بخش دارن مثل بازدید پروفایلاشون که مخصوص مداله و حتی مثل امضا داخل گفتگو و پست ها هم دیده میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام برای افزودن مدال برای هر کاربر و نمایش اونها نیاز به نصب افزونست؟ اخه در پروفایل کاربری یه بخش دارن مثل بازدید پروفایلاشون که مخصوص مداله و حتی مثل امضا داخل گفتگو و پست ها هم دیده میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
Aho Registered Dec 13, 2022 Thread starter #2 و اینکه مدال هارو باید از منبع خاصی دانلود کرد یا باید ساخت؟ Upvote 0 Downvote
Aho Registered Dec 14, 2022 Thread starter #3 اقا فرزین افزونه رو نصب کردم از انجمنتون برای مدال اما قسمتی برای اضافه کردن مدال نمیبینم Upvote 0 Downvote
XenForo Administrative Dec 14, 2022 Admin #4 Aho said: اقا فرزین افزونه رو نصب کردم از انجمنتون برای مدال اما قسمتی برای اضافه کردن مدال نمیبینم Click to expand... سلام از بخش مدیریت پیشخوان برید به بخش مدال ها از آنجا میتونید اضافه کنید به کاربران مدال Upvote 0 Downvote
Aho said: اقا فرزین افزونه رو نصب کردم از انجمنتون برای مدال اما قسمتی برای اضافه کردن مدال نمیبینم Click to expand... سلام از بخش مدیریت پیشخوان برید به بخش مدال ها از آنجا میتونید اضافه کنید به کاربران مدال