P prrstoo Registered Yesterday at 08:38 Thread starter #1 سلام من از نسخه جدید زنفورو استفاده میکنم (۲.۳) و هرچقدر تلاش میکنم، نمیتونم ایکون کنار نام کاربری بذارم کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام من از نسخه جدید زنفورو استفاده میکنم (۲.۳) و هرچقدر تلاش میکنم، نمیتونم ایکون کنار نام کاربری بذارم کسی میتونه کمکم کنه؟
Solution Narges Today at 16:05 prrstoo said: سلام من از نسخه جدید زنفورو استفاده میکنم (۲.۳) و هرچقدر تلاش میکنم، نمیتونم ایکون کنار نام کاربری بذارم کسی میتونه کمکم کنه؟ Click to expand... Search results for query: آیکون نام کاربری
prrstoo said: سلام من از نسخه جدید زنفورو استفاده میکنم (۲.۳) و هرچقدر تلاش میکنم، نمیتونم ایکون کنار نام کاربری بذارم کسی میتونه کمکم کنه؟ Click to expand... Search results for query: آیکون نام کاربری
Narges Registered Today at 16:05 #2 prrstoo said: سلام من از نسخه جدید زنفورو استفاده میکنم (۲.۳) و هرچقدر تلاش میکنم، نمیتونم ایکون کنار نام کاربری بذارم کسی میتونه کمکم کنه؟ Click to expand... Search results for query: آیکون نام کاربری Upvote 0 Downvote Solution
prrstoo said: سلام من از نسخه جدید زنفورو استفاده میکنم (۲.۳) و هرچقدر تلاش میکنم، نمیتونم ایکون کنار نام کاربری بذارم کسی میتونه کمکم کنه؟ Click to expand... Search results for query: آیکون نام کاربری