rezaodin Loyal Member Sep 24, 2021 Thread starter #1 سلام چه جوری بردارم اینارو از قالب؟ ryzer هست قالبم
Solution XenForo Sep 24, 2021 rezaodin said: هر چقدر گشتم نبود چیزی این متنو عوض کردم از کجا باید ادیت کنم؟ Click to expand... با استایل کار نکردم، اجتمالا باید در بخش تنظیمات الگوی استایل باشه، اطلاعات بفرستید چک کنم،
rezaodin said: هر چقدر گشتم نبود چیزی این متنو عوض کردم از کجا باید ادیت کنم؟ Click to expand... با استایل کار نکردم، اجتمالا باید در بخش تنظیمات الگوی استایل باشه، اطلاعات بفرستید چک کنم،
rezaodin Loyal Member Sep 24, 2021 Thread starter #3 هر چقدر گشتم نبود چیزی این متنو عوض کردم از کجا باید ادیت کنم؟ Upvote 1 Downvote
XenForo Administrative Sep 24, 2021 Admin #4 rezaodin said: هر چقدر گشتم نبود چیزی این متنو عوض کردم از کجا باید ادیت کنم؟ Click to expand... با استایل کار نکردم، اجتمالا باید در بخش تنظیمات الگوی استایل باشه، اطلاعات بفرستید چک کنم، Upvote 0 Downvote Solution
rezaodin said: هر چقدر گشتم نبود چیزی این متنو عوض کردم از کجا باید ادیت کنم؟ Click to expand... با استایل کار نکردم، اجتمالا باید در بخش تنظیمات الگوی استایل باشه، اطلاعات بفرستید چک کنم،
rezaodin Loyal Member Sep 24, 2021 Thread starter #5 XenForo said: با استایل کار نکردم، اجتمالا باید در بخش تنظیمات الگوی استایل باشه، اطلاعات بفرستید چک کنم، Click to expand... ارسال شد تشکر Upvote 0 Downvote
XenForo said: با استایل کار نکردم، اجتمالا باید در بخش تنظیمات الگوی استایل باشه، اطلاعات بفرستید چک کنم، Click to expand... ارسال شد تشکر