سلام . اگر عنوان موضوعات قدیمی منظورتون هس میتونین توسط این افزونه تعویض و ریدارکت هم کنین ولی توصیه میکنم انجام ندین چون بحرحال مطالب قدیمی اگر ایندکس شده باشن ممکنه ریدایرکت مناسب نکنین خراب بشن و امتیاز منفی بگیرین . بحرحال افزونه پایینو تست کنینسلام وقت بخیر
راهی هست یا افزونه ای وجود داره که بشه عنوان های نوشته رو بدون تغییر در URL عوض کرد ؟ ( به سئو خسارتیوارد نشه )
برای وردپرس این امکان وجود داره میخواستم ببینم روی زنفورو هم هست یا خیر
سلام . اگر عنوان موضوعات قدیمی منظورتون هس میتونین توسط این افزونه تعویض و ریدارکت هم کنین ولی توصیه میکنم انجام ندین چون بحرحال مطالب قدیمی اگر ایندکس شده باشن ممکنه ریدایرکت مناسب نکنین خراب بشن و امتیاز منفی بگیرین . بحرحال افزونه پایینو تست کنینسلام وقت بخیر
راهی هست یا افزونه ای وجود داره که بشه عنوان های نوشته رو بدون تغییر در URL عوض کرد ؟ ( به سئو خسارتیوارد نشه )
برای وردپرس این امکان وجود داره میخواستم ببینم روی زنفورو هم هست یا خیر
سلامسلام . اگر عنوان موضوعات قدیمی منظورتون هس میتونین توسط این افزونه تعویض و ریدارکت هم کنین ولی توصیه میکنم انجام ندین چون بحرحال مطالب قدیمی اگر ایندکس شده باشن ممکنه ریدایرکت مناسب نکنین خراب بشن و امتیاز منفی بگیرین . بحرحال افزونه پایینو تست کنین
![]()
Add-ons - SEO & Index Tools - History
xnforo.ir
در این مواقع برین هاستتون پوشه مربوط ب فایل رو تغییر نام بدین و بعد شروع به حذفش کنین . افزونه سالمه و ایرادی هم نداره این همه دارن استفاده میکنن و مشکل شما رو ندارن . خودمم این مشکلو باش ندارمازهاستم که پوشه سورسشو پاک میکنم سایت خطای An unexpected error occurred. Please try again later. میده !