Aho Registered Nov 5, 2022 Thread starter #1 سلام، خسته نباشید. اگر بخوام سایز بنر سادهام رو تنظیم کنم باید از چه عبارت هایی در کد استفاده کنم؟ مثلا اگه بخام بنرم بزرگ تر بشه از طول و عرض یا گرد تر بشه دور حاشیهاش؟ کد خاصیه؟ مثلا بنرای شما بزرگ تر از حد معمول هستن. یا بعضی بنر ها گردن
سلام، خسته نباشید. اگر بخوام سایز بنر سادهام رو تنظیم کنم باید از چه عبارت هایی در کد استفاده کنم؟ مثلا اگه بخام بنرم بزرگ تر بشه از طول و عرض یا گرد تر بشه دور حاشیهاش؟ کد خاصیه؟ مثلا بنرای شما بزرگ تر از حد معمول هستن. یا بعضی بنر ها گردن
Solution XenForo Nov 5, 2022 سلام کد بنر ما این هست Less: /* ### User Banners Xnforo.ir ### */ .userBanner--up { color: #fff; background-color: #CC0066; &:before { } } این کد هم برای گرد کردن هست CSS: .userBanner { border-radius: 15px; }
سلام کد بنر ما این هست Less: /* ### User Banners Xnforo.ir ### */ .userBanner--up { color: #fff; background-color: #CC0066; &:before { } } این کد هم برای گرد کردن هست CSS: .userBanner { border-radius: 15px; }
XenForo Administrative Nov 5, 2022 Admin #2 سلام کد بنر ما این هست Less: /* ### User Banners Xnforo.ir ### */ .userBanner--up { color: #fff; background-color: #CC0066; &:before { } } این کد هم برای گرد کردن هست CSS: .userBanner { border-radius: 15px; } Upvote 0 Downvote Solution
سلام کد بنر ما این هست Less: /* ### User Banners Xnforo.ir ### */ .userBanner--up { color: #fff; background-color: #CC0066; &:before { } } این کد هم برای گرد کردن هست CSS: .userBanner { border-radius: 15px; }
Aho Registered Nov 5, 2022 Thread starter #3 XenForo said: سلام کد بنر ما این هست Less: /* ### User Banners Xnforo.ir ### */ .userBanner--up { color: #fff; background-color: #CC0066; &:before { } } این کد هم برای گرد کردن هست CSS: .userBanner { border-radius: 15px; } Click to expand... دمتون گرم اقا فرزین Upvote 1 Downvote
XenForo said: سلام کد بنر ما این هست Less: /* ### User Banners Xnforo.ir ### */ .userBanner--up { color: #fff; background-color: #CC0066; &:before { } } این کد هم برای گرد کردن هست CSS: .userBanner { border-radius: 15px; } Click to expand... دمتون گرم اقا فرزین
Aho Registered Nov 9, 2022 Thread starter #4 اقا فرزین یه سوال برای افزایش طول و عرض بنر از چه عبارتی باید استفاده کرد؟ Upvote 0 Downvote
XenForo Administrative Nov 9, 2022 Admin #5 Aho said: برای افزایش طول و عرض بنر از چه عبارتی باید استفاده کرد؟ Click to expand... معمولا نیاز به این کار نیست ولی خب تقدیم شما CSS: /* reduce width and center usergroup banners */ .userBanner.message-userBanner { width: 50% !important; margin: 0 auto !important; } Upvote 0 Downvote
Aho said: برای افزایش طول و عرض بنر از چه عبارتی باید استفاده کرد؟ Click to expand... معمولا نیاز به این کار نیست ولی خب تقدیم شما CSS: /* reduce width and center usergroup banners */ .userBanner.message-userBanner { width: 50% !important; margin: 0 auto !important; }