Support جدید ترین تاپیک ها در صفحه اصلی انجمن

godric

Loyal Member
Registered
سلام خدمت عزیزان و ادمین های محترم و گرامی زنفورو :love:
میخواستم بدونم برای ارسال آخرین تاپیک هایی که خودم و کاربران تو سایت ایجاد میکنیم رو چطور میتونم در صحفه اصلی فروم سایتم , دقیقا عین همین فروم نمایش بدم ؟‌
آیا کد خاصی داره یا افزونست ؟‌و اینکه میشه ظاهرش رو تغییر داد و آخرین کاربران ثبت نامی رو از کنارش برداشت تا فقط جدید ترین ارسال ها بمونه ؟ ممنون از لطف همیشگی ادمین عزیز بابت راهنمایی هایی که انجام میده :love::)

Solution
میخواستم بدونم برای ارسال آخرین تاپیک هایی که خودم و کاربران تو سایت ایجاد میکنیم رو چطور میتونم در صحفه اصلی فروم سایتم , دقیقا عین همین فروم نمایش بدم ؟‌
آیا کد خاصی داره یا افزونست ؟‌و اینکه میشه ظاهرش رو تغییر داد و آخرین کاربران ثبت نامی رو از کنارش برداشت تا فقط جدید ترین ارسال ها بمونه ؟ ممنون از لطف همیشگی ادمین عزیز بابت راهنمایی هایی که انجام میده :love::)
سلام و عرض احترام خدمت شما کاربر محترم و گرامی 🌹

برای انجام اینکار هم افزونه هست و هم بدون افزونه هم میشه اینکارو کرد بطور مثال این افزونه ها هستند

حال اگر تصمیم دارین بدون افزونه استفاده کنین که...

XenForo

Administrative

برای انجام اینکار هم افزونه هست و هم بدون افزونه هم میشه اینکارو کرد بطور مثال این افزونه ها هستند

حال اگر تصمیم دارین بدون افزونه استفاده کنین که میرین به مسیر
  • مدیریت زنفورو
  • شکل و ظاهر
  • ویجیت ها
و انتخاب یکی از گدینه ها بطور مثال
  • ارسال های جدید
  • موضوعات جدید
هر دو رو بسته به نیاز خودتون می تونید نمایش بدید در مکانی که نیاز و مورد پسندتون هست

ما از افزونه فوق در حال استفاده هستیم

بله توسط این افزونه و تنظیمات اون می تونین آواتارها و مواردی که مدنظر ندارین رو ویرایش کنین
چنانچه مشکلی و ابهامی بود دریغ نفرمائید
سپاس

Solution

godric

Loyal Member
Registered

حال اگر تصمیم دارین بدون افزونه استفاده کنین که میرین به مسیر
  • مدیریت زنفورو
  • شکل و ظاهر
  • ویجیت ها
و انتخاب یکی از گدینه ها بطور مثال
  • ارسال های جدید
  • موضوعات جدید
هر دو رو بسته به نیاز خودتون می تونید نمایش بدید در مکانی که نیاز و مورد پسندتون هست

ما از افزونه فوق در حال استفاده هستیم

بله توسط این افزونه و تنظیمات اون می تونین آواتارها و مواردی که مدنظر ندارین رو ویرایش کنین
چنانچه مشکلی و ابهامی بود دریغ نفرمائید
سپاس

تشکر ویژه از لطف شما , منتها مشکلی که دارم اینه که متاسفانه افزونه ی

AddonFlare​

به ورژن زنفورو من سازگار نیست و نمیتونم نصبش کنم اما افزونه ی

Live forum statistics 1.2.1​

نصب شد ولی هر کاری میکنم تو فروم نمایش داده نمیشه ! بعد از نصب رفتن تو شاخه ی ویجت ها و اونجا دیدم که 3 تا Live forum staticks ایجاد شده ولی هر با اینکه تو تنظیمات هر ویجت رفتم و موقعیتش رو هم ثبت کردم باز هم نشون داده نشد که نشد ..

XenForo

Administrative
تشکر ویژه از لطف شما , منتها مشکلی که دارم اینه که متاسفانه افزونه ی

AddonFlare​

به ورژن زنفورو من سازگار نیست و نمیتونم نصبش کنم اما افزونه ی

Live forum statistics 1.2.1​

نصب شد ولی هر کاری میکنم تو فروم نمایش داده نمیشه ! بعد از نصب رفتن تو شاخه ی ویجت ها و اونجا دیدم که 3 تا Live forum staticks ایجاد شده ولی هر با اینکه تو تنظیمات هر ویجت رفتم و موقعیتش رو هم ثبت کردم باز هم نشون داده نشد که نشد ..

زنفورو شما نسخه ی چند هست گرامی ؟
برای نمایش توی فروم شما می بایست برید گروه های کاربری و دسترسی به هر گروه کاربری که دوست دارین رو تائید کنین

baf9e5e5efa32.png

35e5bd5b08a03.png

سپس برای نمایش در هر بخش هم شما راحت می تونین به تنظیمات افزونه برید
برای رفتن به تنظیمات چند راه هست
یکی اینکه می تونید ار بخش مدیریت زنفورو برید تنظیمات و سپس مشخص هست تنظیمات افزونه فوق
و دومی هم اینکه برید به افزونه ها و اونجا از بخش ابزارها برید به تنظیمات افزونه
بازهم مشکلی بود بفرمائید

godric

Loyal Member
Registered
دست شما درد نکنه واقعا مشکل ما رو حل کردین , من از زنفورو 2.0.9 استفاده میکنم .. باز هم تشکر فراوون از شما ادمین عزیز :love:

• Tags
    جدید ترین تاپیک ها در صفحه اصلی انجمن نحوه ی نمایش جدیدترین پست ها در زنفورو نمایش تایپیک ها در زنفورو نمایش پست ها در زنفورو
  • Back
    Top Bottom