rezaodin Loyal Member Feb 16, 2021 Thread starter #1 سلام موقع نصب و غیرفعالسازی یک افزونه ارور 500 دریافت میکنم This page isn’t working right nowjahanbot.ir can't currently handle this request. HTTP ERROR 500 روش حلش به چه صورته؟
سلام موقع نصب و غیرفعالسازی یک افزونه ارور 500 دریافت میکنم This page isn’t working right nowjahanbot.ir can't currently handle this request. HTTP ERROR 500 روش حلش به چه صورته؟
Solution XenForo Feb 16, 2021 rezaodin said: سلام موقع نصب و غیرفعالسازی یک افزونه ارور 500 دریافت میکنم This page isn’t working right nowjahanbot.ir can't currently handle this request. HTTP ERROR 500 روش حلش به چه صورته؟ Click to expand... خیلی ببخشید بنده متوجه سوال شما دقیق نشده بودم ، چون با سوال یکی دیگر از کاربران اشتباهی گرفتم XenForo said: البته به دسترسی پوشه های مرکزی خودتون از جمله پلاگین ها در هاست خودتون دقت کنید باید روی 755 777 یکی از این ها تنظیم شده باشند ، هر دو رو می توانید تنظیم و بررسی کنید Click to expand... و بررسی این تایپیک جهت حل مسئله ...
rezaodin said: سلام موقع نصب و غیرفعالسازی یک افزونه ارور 500 دریافت میکنم This page isn’t working right nowjahanbot.ir can't currently handle this request. HTTP ERROR 500 روش حلش به چه صورته؟ Click to expand... خیلی ببخشید بنده متوجه سوال شما دقیق نشده بودم ، چون با سوال یکی دیگر از کاربران اشتباهی گرفتم XenForo said: البته به دسترسی پوشه های مرکزی خودتون از جمله پلاگین ها در هاست خودتون دقت کنید باید روی 755 777 یکی از این ها تنظیم شده باشند ، هر دو رو می توانید تنظیم و بررسی کنید Click to expand... و بررسی این تایپیک جهت حل مسئله ...
XenForo Administrative Feb 16, 2021 Admin #2 سلام این ارور 500 گاها برای محدودیت هاست و سرور می تونه باشه حالا برای حل این مسئله شما دو راه دارین 1. رفتن به مسیر پلاگین ها در هاست خودتون و تغییر نام دادن افزونه مربوطه و سپس حذف کامل اون از پنل ادمین 2. گذاشتن کد فوق به فایل کانفینگ خودتون در مسیر src/config.php PHP: stream_wrapper_restore('phar'); سپس بعد ازذخیره فایل مربوطه اقدام به پاکسازی افزونه فوق کنین ، البته بعد از اتمام کار صد البت این کد رو وردارید و دسترسی فایل کانفینگ رو روی 444 تنظیم کنید البته به دسترسی پوشه های مرکزی خودتون از جمله پلاگین ها در هاست خودتون دقت کنید باید روی 755 777 یکی از این ها تنظیم شده باشند ، هر دو رو می توانید تنظیم و بررسی کنید Upvote 0 Downvote
سلام این ارور 500 گاها برای محدودیت هاست و سرور می تونه باشه حالا برای حل این مسئله شما دو راه دارین 1. رفتن به مسیر پلاگین ها در هاست خودتون و تغییر نام دادن افزونه مربوطه و سپس حذف کامل اون از پنل ادمین 2. گذاشتن کد فوق به فایل کانفینگ خودتون در مسیر src/config.php PHP: stream_wrapper_restore('phar'); سپس بعد ازذخیره فایل مربوطه اقدام به پاکسازی افزونه فوق کنین ، البته بعد از اتمام کار صد البت این کد رو وردارید و دسترسی فایل کانفینگ رو روی 444 تنظیم کنید البته به دسترسی پوشه های مرکزی خودتون از جمله پلاگین ها در هاست خودتون دقت کنید باید روی 755 777 یکی از این ها تنظیم شده باشند ، هر دو رو می توانید تنظیم و بررسی کنید
XenForo Administrative Feb 16, 2021 Admin #3 rezaodin said: سلام موقع نصب و غیرفعالسازی یک افزونه ارور 500 دریافت میکنم This page isn’t working right nowjahanbot.ir can't currently handle this request. HTTP ERROR 500 روش حلش به چه صورته؟ Click to expand... خیلی ببخشید بنده متوجه سوال شما دقیق نشده بودم ، چون با سوال یکی دیگر از کاربران اشتباهی گرفتم XenForo said: البته به دسترسی پوشه های مرکزی خودتون از جمله پلاگین ها در هاست خودتون دقت کنید باید روی 755 777 یکی از این ها تنظیم شده باشند ، هر دو رو می توانید تنظیم و بررسی کنید Click to expand... و بررسی این تایپیک جهت حل مسئله XenForo - حل خطای نصب افزونه از طریق مدیریت زنفورو با عرض احترام اگر دقت داشته باشیم آموزش های مرتبط با نصب افزونه های زنفورو رو به صورت دو روش خدمت شما آموزش داده اییم حال خطای هنگام نصب افزونه در زنفورو رو به روش زیر حل خواهیم کرد چنانچه طبق آموزش فوق در حال نصب افزونه رنفورو هستید... xnforo.ir Upvote 0 Downvote Solution
rezaodin said: سلام موقع نصب و غیرفعالسازی یک افزونه ارور 500 دریافت میکنم This page isn’t working right nowjahanbot.ir can't currently handle this request. HTTP ERROR 500 روش حلش به چه صورته؟ Click to expand... خیلی ببخشید بنده متوجه سوال شما دقیق نشده بودم ، چون با سوال یکی دیگر از کاربران اشتباهی گرفتم XenForo said: البته به دسترسی پوشه های مرکزی خودتون از جمله پلاگین ها در هاست خودتون دقت کنید باید روی 755 777 یکی از این ها تنظیم شده باشند ، هر دو رو می توانید تنظیم و بررسی کنید Click to expand... و بررسی این تایپیک جهت حل مسئله XenForo - حل خطای نصب افزونه از طریق مدیریت زنفورو با عرض احترام اگر دقت داشته باشیم آموزش های مرتبط با نصب افزونه های زنفورو رو به صورت دو روش خدمت شما آموزش داده اییم حال خطای هنگام نصب افزونه در زنفورو رو به روش زیر حل خواهیم کرد چنانچه طبق آموزش فوق در حال نصب افزونه رنفورو هستید... xnforo.ir