Support خطا پنل مدیریت موقع حذف و نصب افزونه

rezaodin

Loyal Member
سلام
موقع نصب و غیرفعالسازی یک افزونه
ارور 500 دریافت میکنم

This page isn’t working right now​

jahanbot.ir can't currently handle this request.
HTTP ERROR 500
روش حلش به چه صورته؟

Solution
سلام
ارور 500 دریافت میکنم

HTTP ERROR 500
روش حلش به چه صورته؟
  • خیلی ببخشید بنده متوجه سوال شما دقیق نشده بودم ، چون با سوال یکی دیگر از کاربران اشتباهی گرفتم
البته به دسترسی پوشه های مرکزی خودتون از جمله پلاگین ها در هاست خودتون دقت کنید باید روی
  • 755
  • 777
یکی از این ها تنظیم شده باشند ، هر دو رو می توانید تنظیم و بررسی کنید
  • و بررسی این تایپیک جهت حل مسئله
...

XenForo

Administrative
سلام
این ارور 500 گاها برای محدودیت هاست و سرور می تونه باشه حالا برای حل این مسئله شما دو راه دارین

1.
  • رفتن به مسیر پلاگین ها در هاست خودتون و تغییر نام دادن افزونه مربوطه و سپس حذف کامل اون از پنل ادمین
2.
گذاشتن کد فوق به فایل کانفینگ خودتون در مسیر
  • src/config.php
PHP:
stream_wrapper_restore('phar');
سپس بعد ازذخیره فایل مربوطه اقدام به پاکسازی افزونه فوق کنین ، البته بعد از اتمام کار صد البت این کد رو وردارید و دسترسی فایل کانفینگ رو روی
  • 444
تنظیم کنید

البته به دسترسی پوشه های مرکزی خودتون از جمله پلاگین ها در هاست خودتون دقت کنید باید روی
  • 755
  • 777

XenForo

Administrative
سلام
ارور 500 دریافت میکنم

HTTP ERROR 500
روش حلش به چه صورته؟
  • خیلی ببخشید بنده متوجه سوال شما دقیق نشده بودم ، چون با سوال یکی دیگر از کاربران اشتباهی گرفتم
  • 755
  • 777
  • و بررسی این تایپیک جهت حل مسئله

Solution
  • Tags
    plugin errors when installing works but won't uninstall آموزش ارور 500 در حذف افزونه آموزش حذف افزونه در زنفورو آموزش حل مشکل ارور 500 مدیریت زنفورو آموزش خطا پنل مدیریت موقع حذف و نصب افزونه آموزش رفع ارور 500 در حذف افزونه آموزش های زنفورو ارور 500 در حذف افزونه افزونه زنفورو حذف نمیشه انجمن های پشتیبانی زنفورو حذف افزونه در زنفورو حذف افزونه زنفورو در هاست حذف افزونه زنفورو در پنل ادمین حل مشکل ارور 500 مدیریت زنفورو حل مشکل رفع ارور 500 در حذف افزونه خطا پنل مدیریت موقع حذف و نصب افزونه رفع ارور 500 در حذف افزونه رفع ارور 500 در حذف افزونه زنفورو روش حذف افزونه در زنفورو
  • Back
    Top Bottom