ArMaN Registered May 16, 2023 Thread starter #6 بنره عکس می خوره من از این کدی که شما ارسال کردی قبلا استفاده کردم این کد بنرش فرق داره Upvote 0 Downvote
B Bubble Registered May 16, 2023 #7 با قالب شما سازگار نیس . کد همانه و بدون مشکل الان تست کردم باید با قالب خودت تغییر بدی و ای دی گروه رو عوض کنی اینجا ای دی روی دسته 18 هس Upvote 0 Downvote
با قالب شما سازگار نیس . کد همانه و بدون مشکل الان تست کردم باید با قالب خودت تغییر بدی و ای دی گروه رو عوض کنی اینجا ای دی روی دسته 18 هس
ArMaN Registered May 16, 2023 Thread starter #8 حاجی خروجیش اونی که می خوام نیست این یه بنر سادس اونی که من می خوام یه عکس پشتش قرار میگیره مثل نمونه مال شما فقط بنر خالیشه اون عکس و... رو نداره Upvote 0 Downvote
حاجی خروجیش اونی که می خوام نیست این یه بنر سادس اونی که من می خوام یه عکس پشتش قرار میگیره مثل نمونه مال شما فقط بنر خالیشه اون عکس و... رو نداره
ArMaN Registered May 16, 2023 Thread starter #9 Bubble said: با قالب شما سازگار نیس . کد همانه و بدون مشکل الان تست کردم باید با قالب خودت تغییر بدی و ای دی گروه رو عوض کنی اینجا ای دی روی دسته 18 هس Click to expand... خوروجی کارو نشون بده Upvote 0 Downvote
Bubble said: با قالب شما سازگار نیس . کد همانه و بدون مشکل الان تست کردم باید با قالب خودت تغییر بدی و ای دی گروه رو عوض کنی اینجا ای دی روی دسته 18 هس Click to expand... خوروجی کارو نشون بده