Support رنگی کردن امکانات ادیتور زنفورو

godric

Loyal Member
Registered
سلام خدمت عزیزان :):love: میخواستم بپرسم برای رنگی کردن امکانات داخل ادیتور آیا افزونه ی خاصی لازمه یا باید کد های مربوط به ادیتور رو دستکاری کرد ؟! و آیا اینکه به جز ادیتور پیشفرض خود زنفورو , آیا ادیتور های دیگهای هم وجود دارن که یه خورده با کلاس تر باشن و ترتیب چینش بهتر باشه ؟! :giggle:

الان ادیتوری که مرجع داره استفاده میکنه ادیتور پیشفرض خود زنفورو هست ؟‌
ممنونم از لطفتون :love:

Solution
سلام خدمت عزیزان :):love: میخواستم بپرسم برای رنگی کردن امکانات داخل ادیتور آیا افزونه ی خاصی لازمه یا باید کد های مربوط به ادیتور رو دستکاری کرد ؟! و آیا اینکه به جز ادیتور پیشفرض خود زنفورو , آیا ادیتور های دیگهای هم وجود دارن که یه خورده با کلاس تر باشن و ترتیب چینش بهتر باشه ؟! :giggle:

سلام دوست من و خوش اومدین
بله ادیتوری که ما در حال استفاده از اون هستیم ادیتور پیشفرض هست
جهت رنگی کردن ادیتور و تولبار می تونید آموزش فوق رو دنبال کنین...

XenForo

Administrative

سلام دوست من و خوش اومدین
بله ادیتوری که ما در حال استفاده از اون هستیم ادیتور پیشفرض هست
جهت رنگی کردن ادیتور و تولبار می تونید آموزش فوق رو دنبال کنین

و در آخر برای چینش منظم و دستکاری در اون می تونین به مسیر فوق رفته و ویرایش خودتون رو اعمال کنین

• مدیریت زنفورو
  • محتوی
  • بی بی کد
  • BB code button manager

و تغییر دادن هر کدوم از اون سایزها طبق نیاز خودتون

Solution
  • Tags
    آموزش رنگی کردن امکانات ادیتور زنفورو رنگی کردن ادیتور زنفورو رنگی کردن امکانات ادیتور زنفورو چطوری امکانات ادیتور رو رنگی کنم
  • Back
    Top Bottom