F Fatembm Registered Jan 10, 2023 Thread starter #1 سلام ببخشین چطوری ساختار بخشی از انجمنمو این طوری کنم ؟ XenForo Questions And Support xnforo.ir
Solution O O Okkkkk Jan 10, 2023 Fatembm said: سلام ببخشین چطوری ساختار بخشی از انجمنمو این طوری کنم ؟ XenForo Questions And Support xnforo.ir Click to expand... سلام برین به این مسیر admin.php?nodes/ و روی ساخت گره بزنین و سپس اینطوری بسازین
Fatembm said: سلام ببخشین چطوری ساختار بخشی از انجمنمو این طوری کنم ؟ XenForo Questions And Support xnforo.ir Click to expand... سلام برین به این مسیر admin.php?nodes/ و روی ساخت گره بزنین و سپس اینطوری بسازین
O Okkkkk Registered Jan 10, 2023 #2 Fatembm said: سلام ببخشین چطوری ساختار بخشی از انجمنمو این طوری کنم ؟ XenForo Questions And Support xnforo.ir Click to expand... سلام برین به این مسیر admin.php?nodes/ و روی ساخت گره بزنین و سپس اینطوری بسازین Upvote 3 Downvote Solution
Fatembm said: سلام ببخشین چطوری ساختار بخشی از انجمنمو این طوری کنم ؟ XenForo Questions And Support xnforo.ir Click to expand... سلام برین به این مسیر admin.php?nodes/ و روی ساخت گره بزنین و سپس اینطوری بسازین