rezaodin Loyal Member Mar 12, 2021 Thread starter #1 سلام منم از قالب شما استفاده میکنم میخاستم بدونم چه جوری سفیدیه قالبمو مثل شما کنم؟ جز اخرین ارسالات بقیه جاهام سفید رنگن Attachments 2.png 65.9 KB · Views: 9 2.png 98.1 KB · Views: 9
سلام منم از قالب شما استفاده میکنم میخاستم بدونم چه جوری سفیدیه قالبمو مثل شما کنم؟ جز اخرین ارسالات بقیه جاهام سفید رنگن
Solution XenForo Mar 12, 2021 rezaodin said: سلام Click to expand... سلام دوست محترم rezaodin said: چه جوری سفیدیه قالبمو مثل شما کنم؟ Click to expand... مدیریت زنفورو شکل و ظاهر خصوصیات استایل تنظیمات رنگ های اصلی Page background color این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید و همچنین تنظیمات پالت رنگ Neutral 1 این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید
rezaodin said: سلام Click to expand... سلام دوست محترم rezaodin said: چه جوری سفیدیه قالبمو مثل شما کنم؟ Click to expand... مدیریت زنفورو شکل و ظاهر خصوصیات استایل تنظیمات رنگ های اصلی Page background color این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید و همچنین تنظیمات پالت رنگ Neutral 1 این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید
XenForo Administrative Mar 12, 2021 Admin #2 rezaodin said: سلام Click to expand... سلام دوست محترم rezaodin said: چه جوری سفیدیه قالبمو مثل شما کنم؟ Click to expand... مدیریت زنفورو شکل و ظاهر خصوصیات استایل تنظیمات رنگ های اصلی Page background color این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید و همچنین تنظیمات پالت رنگ Neutral 1 این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید Upvote 0 Downvote Solution
rezaodin said: سلام Click to expand... سلام دوست محترم rezaodin said: چه جوری سفیدیه قالبمو مثل شما کنم؟ Click to expand... مدیریت زنفورو شکل و ظاهر خصوصیات استایل تنظیمات رنگ های اصلی Page background color این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید و همچنین تنظیمات پالت رنگ Neutral 1 این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید
rezaodin Loyal Member Mar 16, 2021 Thread starter #3 XenForo said: سلام دوست محترم مدیریت زنفورو شکل و ظاهر خصوصیات استایل تنظیمات رنگ های اصلی Page background color این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید و همچنین تنظیمات پالت رنگ Neutral 1 این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید Click to expand... این مورد رو دقیقا نفهمیدم چیکار کنم میشه کد رنگ خودتونو رو بفرستید جایگزین کنم؟ Upvote 1 Downvote
XenForo said: سلام دوست محترم مدیریت زنفورو شکل و ظاهر خصوصیات استایل تنظیمات رنگ های اصلی Page background color این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید و همچنین تنظیمات پالت رنگ Neutral 1 این رو تغییر دهید به رنگی که تمایل دارید Click to expand... این مورد رو دقیقا نفهمیدم چیکار کنم میشه کد رنگ خودتونو رو بفرستید جایگزین کنم؟
XenForo Administrative Mar 16, 2021 Admin #4 rezaodin said: این مورد رو دقیقا نفهمیدم چیکار کنم Click to expand... هم در تصویر و هم در نوشتاری بهتون مسیر دقیق رو گفتم دوست خوبم rezaodin said: میشه کد رنگ خودتونو رو بفرستید جایگزین کنم؟ Click to expand... Code: rgba(240, 240, 240, 0.83) Upvote 0 Downvote
rezaodin said: این مورد رو دقیقا نفهمیدم چیکار کنم Click to expand... هم در تصویر و هم در نوشتاری بهتون مسیر دقیق رو گفتم دوست خوبم rezaodin said: میشه کد رنگ خودتونو رو بفرستید جایگزین کنم؟ Click to expand... Code: rgba(240, 240, 240, 0.83)