Support مخفی سازی لینک تو فروم

godric

Loyal Member
Registered
سلام مجدد :) شرمنده هی پشت هم تاپیک میزنم , حقیقت با اینجا زیاد حال میکنم ..
لطفا اگر امکانش هست لینک افزونه ی مخفی سازی لینک ها در انجمن برای مهمان ها رو قرار بدید تا دانلود کنم .. متاسفانه تو حالت معمولی لینک ها برای نمایش باز هستن , مرسی از لطفتون

Solution
لطفا اگر امکانش هست لینک افزونه ی مخفی سازی لینک ها در انجمن برای مهمان ها رو قرار بدید تا دانلود کنم .. متاسفانه تو حالت معمولی لینک ها برای نمایش باز هستن , مرسی از لطفتون

سلام خدمت شما ، دوست من ، خواهش میکنم شما اختیار دارین

بفرمائید تقدیم شما

در صورت نیاز فارسی ساز

البته کد هم هست که قسمتی از متن رو مخفی می کنه ، تمایل داشتین خدمتتون ارائه میشه

XenForo

Administrative

بفرمائید تقدیم شما

در صورت نیاز فارسی ساز

البته کد هم هست که قسمتی از متن رو مخفی می کنه ، تمایل داشتین خدمتتون ارائه میشه

Solution

godric

Loyal Member
Registered

بفرمائید تقدیم شما

در صورت نیاز فارسی ساز

واقعا اینجا مرجع بسیار خوب و کاملی هست .. امیدوارم ادامه بدید و بسته نشه چون من خودم به شخصه هر چی که میخوامو از اینجا میگیرم ! وقعا حیفه این سایت ..

XenForo

Administrative
واقعا اینجا مرجع بسیار خوب و کاملی هست .. امیدوارم ادامه بدید و بسته نشه چون من خودم به شخصه هر چی که میخوامو از اینجا میگیرم ! وقعا حیفه این سایت ..

شما محبت دارین بهمون ♥ خیر سایت ما حدود 35 روزه تاسیس شده و ان شاءالله با جدیدت کناره عزیزانی همچو شما خواهیم بود 🌷

• Tags
    مخفی سازی لینک تو فروم مخفی سازی لینک تو فروم در زنفورو نحوه مخفی سازی لینک تو فروم چطوری لینک هارو مخفی کنم ؟
  • Back
    Top Bottom