Support مشکل در انجمن و فایل ( منابع )

ariamv

Registered
سلام و خسته نباشید !
ببخشید یه مشکلی برام پیش اومده !
شما مثلا اینجا رو ببینید https://flywp.ir/resources/ میبینید که همه پستا پیشوند دارند و برید توشون واسه بعضی هم برچسب گذاشتم و...
خب حالا بیاید اینجا رو ببینید https://flywp.ir/ میبینید که فقط 2 تا پست پیشوند داره ! اونم خودم ادیت کردم و گذاشتم !
یعنی اینجور بهتون بگم هرچی تو قسمت فایلا میذارم ( برچسب ، پیشوند و...) فقط تو همون قسمت فایلاست و تو انجمن نمیاد !
چیکار کنم که وقتی تو انجمن پست گذاشتم با همون پیشوند و برچسب و... به بخش فایلا اضافه شه !؟
و همینطور وقتی تو قسمت فایلا پست گذاشتم با همون پیشوند و برچسب و... به پستایه انجمن اضافه شه !؟
ببینید مشکلم اضافه شدن پستا نیست !
چون پست ایجاد میشه ! اون برچسب و پیشوند و... این چیزا نمیشه !

Solution
با عرض سلام
اول از همه شما اگر می خواهید پست هایی که در بخش فایل ها ایجاد می کنید برای اون بخش گفتگو داشته باید باید دسته ی اونرو در انجمن خودتون بسازید و سپس برید به بخش فوق پیشوند مد نظر خودتون رو بسازین
  • admin.php?thread-prefixes/
بعد از آن برید به تنظیمات دسته ای که ساختید و اونرو ویرایش کنید و مراحل فوق رو طبق تصویر انجام بدید

Screenshotffff3ce0d3d9fb74.md.png
  • سپس به مرحله ی بعدی می رویم

شما وقتی پیشوندی در بخش فایل ها یعنی در مسیر زیر می سازید
  • admin.php?resource-manager/prefixes/
باید دسته ی قابل اجرا رو روی انجمنی که در بخش فایل ها ساختید بزارید...

XenForo

Administrative
با عرض سلام
اول از همه شما اگر می خواهید پست هایی که در بخش فایل ها ایجاد می کنید برای اون بخش گفتگو داشته باید باید دسته ی اونرو در انجمن خودتون بسازید و سپس برید به بخش فوق پیشوند مد نظر خودتون رو بسازین
  • admin.php?thread-prefixes/
بعد از آن برید به تنظیمات دسته ای که ساختید و اونرو ویرایش کنید و مراحل فوق رو طبق تصویر انجام بدید

Screenshotffff3ce0d3d9fb74.md.png
  • سپس به مرحله ی بعدی می رویم

شما وقتی پیشوندی در بخش فایل ها یعنی در مسیر زیر می سازید
  • admin.php?resource-manager/prefixes/
باید دسته ی قابل اجرا رو روی انجمنی که در بخش فایل ها ساختید بزارید

Screenshot-2.md.png

سپس برید به مسیر فوق ، و تالار مربوطه رو ویرایش کنید
  • admin.php?resource-manager/categories/
دسته ایی که مد نظر دارید ویرایش کنید و این تنظیمات رو طبق تصویر اعمال کنین

Screenshot-139b077f51bbc2f34.md.png

Screenshot-23841ffed73628387.md.png
  • بدین صورت بدون مشکل پیشوندها اجرا خواهند شد

Solution

ariamv

Registered
ممنون بابت توضیح واضح !!
واقعا آدمو شرمنده خودش میکنین !
پیشوند اوکی شده !!
فقط اینکه اون برچسب رو چیکار کنم !؟
برا اون راهه حلی نداری که وقتی تو فایل برچسب زدیم تو پستی که تو انجمن ایجاد میشه هم باشه !؟

XenForo

Administrative
فقط اینکه اون برچسب رو چیکار کنم !؟
برچسب های قضیه ی اون ها جدا هستند و اصلا عین هم نیستند ، چرا که شما برچسب ها رو در بخش فایل ها بزنیددر همون بخش فقط قابل نمایش هستند اما برخی افزونه ها هستند اما عملی نمی دونم صدق می کنه یا خیر
و لطفا توجه داشته باشید تکرار برچسب ها اسپم شناخته میشه توسط ربات ها

ariamv

Registered
آها ، باشه ممنون !!
یعنی الان من از برنامه تگ ساز استفاده میکنم و از قبل کلی تگ نوشتم و فقط اسم فیلم یا سریال میدم بهش همه چی مثه همه ولی اسم فیلم یا سریالش فرق میکنه !
واسه سایت فیلمم اینجوری میزارم !
مثلا شاید ( دانلود سریال arrow با دوبله فارسی ) صد بار تو سایتم تو پستایه مختلف تکرار شده باشه فقط اون arrow تغییر میکنه !
یعنی اینکارو نکنم دیگ و به ضرر سایتمه !؟

• Tags
    support مشکل در انجمن و فایل ( منابع )
  • Back
    Top Bottom