Aho Registered Nov 4, 2022 Thread starter #1 ببخشید فونت انجمن ایرانسنس هست و تمام مطالب با همین فونت هستند، اما اسمهای کاربری لاتین و مطالب انگلیسی با فونت ساده نوشته میشن. علتش چیه؟
ببخشید فونت انجمن ایرانسنس هست و تمام مطالب با همین فونت هستند، اما اسمهای کاربری لاتین و مطالب انگلیسی با فونت ساده نوشته میشن. علتش چیه؟
Solution XenForo Nov 4, 2022 Aho said: ادرس سایت رو قبلا فرستادم حتی دسترسی های پنل و هاست رو هم دارید. فونت رو باید پیدا کنم. Click to expand... بررسی کردم مشکل خاصی ندیدم من در نوشتههای انگلیسی همین شکل میشه فرمت نوشته ها و مشکل خاصی نیست اصلا ( یعنی خصوصیات نوع فونت شما همینگونه است )
Aho said: ادرس سایت رو قبلا فرستادم حتی دسترسی های پنل و هاست رو هم دارید. فونت رو باید پیدا کنم. Click to expand... بررسی کردم مشکل خاصی ندیدم من در نوشتههای انگلیسی همین شکل میشه فرمت نوشته ها و مشکل خاصی نیست اصلا ( یعنی خصوصیات نوع فونت شما همینگونه است )
XenForo Administrative Nov 4, 2022 Admin #2 Aho said: ببخشید فونت انجمن ایرانسنس هست و تمام مطالب با همین فونت هستند، اما اسمهای کاربری لاتین و مطالب انگلیسی با فونت ساده نوشته میشن. علتش چیه؟ Click to expand... admin.php?styles/نام استایل/style-properties/group&group=fonts نام دقیق فونت مذکور رو در این سه بخش قرار دهید Upvote 0 Downvote
Aho said: ببخشید فونت انجمن ایرانسنس هست و تمام مطالب با همین فونت هستند، اما اسمهای کاربری لاتین و مطالب انگلیسی با فونت ساده نوشته میشن. علتش چیه؟ Click to expand... admin.php?styles/نام استایل/style-properties/group&group=fonts نام دقیق فونت مذکور رو در این سه بخش قرار دهید
Aho Registered Nov 4, 2022 Thread starter #3 XenForo said: admin.php?styles/نام استایل/style-properties/group&group=fonts نام دقیق فونت مذکور رو در این سه بخش قرار دهید Click to expand... تمام اینها رعایت شده اما ممکنه بخاطر فونتیه که اپلود شده؟ Upvote 0 Downvote
XenForo said: admin.php?styles/نام استایل/style-properties/group&group=fonts نام دقیق فونت مذکور رو در این سه بخش قرار دهید Click to expand... تمام اینها رعایت شده اما ممکنه بخاطر فونتیه که اپلود شده؟
XenForo Administrative Nov 4, 2022 Admin #4 Aho said: تمام اینها رعایت شده اما ممکنه بخاطر فونتیه که اپلود شده؟ Click to expand... فونت رو بفرستید برای من + ادرس سایت Upvote 0 Downvote
Aho said: تمام اینها رعایت شده اما ممکنه بخاطر فونتیه که اپلود شده؟ Click to expand... فونت رو بفرستید برای من + ادرس سایت
Aho Registered Nov 4, 2022 Thread starter #5 XenForo said: فونت رو بفرستید برای من + ادرس سایت Click to expand... ادرس سایت رو قبلا فرستادم حتی دسترسی های پنل و هاست رو هم دارید. فونت رو باید پیدا کنم. Upvote 0 Downvote
XenForo said: فونت رو بفرستید برای من + ادرس سایت Click to expand... ادرس سایت رو قبلا فرستادم حتی دسترسی های پنل و هاست رو هم دارید. فونت رو باید پیدا کنم.