ARMANAHMADI Registered May 5, 2021 Thread starter #1 سلام امکانش هست کد این بلو آمار که ارسال می کنم را برام ارسال کنید تا منور انجمن خودم ازش استفاده کنم ؟
سلام امکانش هست کد این بلو آمار که ارسال می کنم را برام ارسال کنید تا منور انجمن خودم ازش استفاده کنم ؟
Solution XenForo May 5, 2021 ARMANAHMADI said: کد این بلو آمار Click to expand... XenForo - ایجاد بلوک آماری زیبا در زنفورو الگوی widget_forum_statistics رو پیدا کنید و تغییر دهید به : ... xnforo.ir
ARMANAHMADI said: کد این بلو آمار Click to expand... XenForo - ایجاد بلوک آماری زیبا در زنفورو الگوی widget_forum_statistics رو پیدا کنید و تغییر دهید به : ... xnforo.ir
XenForo Administrative May 5, 2021 Admin #3 ARMANAHMADI said: کد این بلو آمار Click to expand... XenForo - ایجاد بلوک آماری زیبا در زنفورو الگوی widget_forum_statistics رو پیدا کنید و تغییر دهید به : ... xnforo.ir Upvote 0 Downvote Solution
ARMANAHMADI said: کد این بلو آمار Click to expand... XenForo - ایجاد بلوک آماری زیبا در زنفورو الگوی widget_forum_statistics رو پیدا کنید و تغییر دهید به : ... xnforo.ir