S selvina Registered Dec 28, 2022 #2 Add-ons - AMPXF - AMP for Xenforo 2 - History xnforo.ir Upvote 0 Downvote Solution
D dacds Registered Jan 1, 2023 #3 سلام من این افزونه رو نصب کردم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد ! روشی وجود داره که انجام ندادم جز اپلود و نصب و فعال سازی ؟ یا جایی مشکل داره ؟ Upvote 0 Downvote
سلام من این افزونه رو نصب کردم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد ! روشی وجود داره که انجام ندادم جز اپلود و نصب و فعال سازی ؟ یا جایی مشکل داره ؟
L Li.Li Registered Jan 1, 2023 #4 dacds said: روشی وجود داره که انجام ندادم جز اپلود و نصب و فعال سازی ؟ یا جایی مشکل داره ؟ Click to expand... Add-ons - AMPXF - AMP for Xenforo 2 - Extra info xnforo.ir Upvote 0 Downvote
dacds said: روشی وجود داره که انجام ندادم جز اپلود و نصب و فعال سازی ؟ یا جایی مشکل داره ؟ Click to expand... Add-ons - AMPXF - AMP for Xenforo 2 - Extra info xnforo.ir
D dacds Registered Jan 1, 2023 #5 Li.Li said: Add-ons - AMPXF - AMP for Xenforo 2 - Extra info xnforo.ir Click to expand... منم همینو نصب کردن ، اخرین ورژن الان نصب هست. Upvote 0 Downvote
Li.Li said: Add-ons - AMPXF - AMP for Xenforo 2 - Extra info xnforo.ir Click to expand... منم همینو نصب کردن ، اخرین ورژن الان نصب هست.