XenForo Administrative Dec 9, 2022 Thread starter Admin #6 ngbaze said: How can I fix this error, after an upgrade? Click to expand... Lovester said: Is it fine? @XenForo Click to expand... Fixed
ngbaze said: How can I fix this error, after an upgrade? Click to expand... Lovester said: Is it fine? @XenForo Click to expand... Fixed
ngbaze Rising 🤑Billionaire💰 Loyal Member Dec 9, 2022 #7 XenForo said: Fixed Click to expand... should i re-upgrade ?
L Lovester Registered Dec 9, 2022 #8 ngbaze said: should i re-upgrade ? Click to expand... No, just re-upload all files.
rezacamp Registered Dec 9, 2022 #9 سلام من امروز این رو دانلود کرده بودم بدون مشکل آپدیت کردم الان دوباره فکر کنم تغییر دادین مجدد به روز رسانی کنم؟
سلام من امروز این رو دانلود کرده بودم بدون مشکل آپدیت کردم الان دوباره فکر کنم تغییر دادین مجدد به روز رسانی کنم؟
TEHRAN Supervisor Dec 10, 2022 Admin #10 rezacamp said: سلام من امروز این رو دانلود کرده بودم بدون مشکل آپدیت کردم الان دوباره فکر کنم تغییر دادین مجدد به روز رسانی کنم؟ Click to expand... سلام نیازی به بروزرسانی مجدد نیست فقط میتونید فایل های جدید رو جایگذین کنید
rezacamp said: سلام من امروز این رو دانلود کرده بودم بدون مشکل آپدیت کردم الان دوباره فکر کنم تغییر دادین مجدد به روز رسانی کنم؟ Click to expand... سلام نیازی به بروزرسانی مجدد نیست فقط میتونید فایل های جدید رو جایگذین کنید