Support جدید ترین تاپیک ها در صفحه اصلی انجمن

godric

Loyal Member
Registered
سلام خدمت عزیزان و ادمین های محترم و گرامی زنفورو :love:
میخواستم بدونم برای ارسال آخرین تاپیک هایی که خودم و کاربران تو سایت ایجاد میکنیم رو چطور میتونم در صحفه اصلی فروم سایتم , دقیقا عین همین فروم نمایش بدم ؟‌
آیا کد خاصی داره یا افزونست ؟‌و اینکه میشه ظاهرش رو تغییر داد و آخرین کاربران ثبت نامی رو از کنارش برداشت تا فقط جدید ترین ارسال ها بمونه ؟ ممنون از لطف همیشگی ادمین عزیز بابت راهنمایی هایی که انجام میده :love::)

Solution
سلام خدمت عزیزان و ادمین های محترم و گرامی زنفورو :love:
میخواستم بدونم برای ارسال آخرین تاپیک هایی که خودم و کاربران تو سایت ایجاد میکنیم رو چطور میتونم در صحفه اصلی فروم سایتم , دقیقا عین همین فروم نمایش بدم ؟‌
آیا کد خاصی داره یا افزونست ؟‌و اینکه میشه ظاهرش رو تغییر داد و آخرین کاربران ثبت نامی رو از کنارش برداشت تا فقط جدید ترین ارسال ها بمونه ؟ ممنون از لطف همیشگی ادمین عزیز بابت راهنمایی هایی که انجام میده :love::)
سلام و عرض احترام خدمت شما کاربر محترم و گرامی 🌹

برای انجام اینکار هم افزونه هست و هم بدون افزونه هم میشه اینکارو کرد بطور مثال این افزونه ها هستند

حال اگر تصمیم دارین بدون افزونه استفاده کنین که...

godric

Loyal Member
Registered
الان اومدم تو پنل ادمین سی پی لاگین شم دیدم چند تا پلاگین چند تا ارور داده ولی نمیدونم باید دقیقا چیکار انجام بدم تا رفع بشه .. فایل ها رو چک هم کردم ولی تغییری حاصل نشد :cry:

View attachment 35

XenForo

Administrative
الان اومدم تو پنل ادمین سی پی لاگین شم دیدم چند تا پلاگین چند تا ارور داده ولی نمیدونم باید دقیقا چیکار انجام بدم تا رفع بشه .. فایل ها رو چک هم کردم ولی تغییری حاصل نشد :cry:

View attachment 35
این ها مشکل خاصی ندارند ، در آپدیت جدید حل خواهد شد ، بدلیل نال بودن نسخه برخی موارد از جمله پین نوشته ها حذف شده ست و این موارد به این دلیل رخ داده ست ، فلذا مشکل خاضی در این باره نیست ، بزودی در ورژن های جدید مرتفع خواهد شد

• Tags
    جدید ترین تاپیک ها در صفحه اصلی انجمن نحوه ی نمایش جدیدترین پست ها در زنفورو نمایش تایپیک ها در زنفورو نمایش پست ها در زنفورو
  • Back
    Top Bottom