Support پلاگین مربوط به سئو

godric

Loyal Member
Registered
سلام و عرض ادب. پلاگینی هست که به سئو مربوط باشه و تاثیر خوبی روی روند سایت داشته باشه ؟

Solution
سلام و عرض ادب
  • سلام دوست خوب من و خسته نباشید
پلاگینی هست که به سئو مربوط باشه و تاثیر خوبی روی روند سایت داشته باشه
  • درباره این مسئله تحقیق کرده و پاسخ عزیز شما رو می دم ، در امر سئو تمامیه موارد در زنفورو رعایت شده و بطور کلی نیازی به هیچ افزونه و پلاگینی در این خصوص نیست و این بدین صورت ست که اصلا افزونه ایی مناسب این موضوع در نسخه های 2 وجود نداره و فقط در نسخه های 1 پلاگین های زیادی موجودست
  • زنفورو از ریز داده های خودش برای سرچ و موتورهای جستجو داره استفاده می کنه که همه این ها از تنظیمات خود بخش مدیریت زنفوور قابل تشخیص و نمایان ست
  • مهمترین نکته ایی که زنفورو رعایت کرده ادرس دهی اون هست که ادرس ها بطور دقیق در موتورهای جستجوگر ایندکس و قابل...

XenForo

Administrative
فقط نقشه سایت رو داخلش ثبت کردم
  • در صورت امکان تصویری از بخش سایت مپ خودتون از گوگل وب مستر بدین بهم , مورد بعدی ارور که ندارید در گوگل وب مستر ؟

godric

Loyal Member
Registered
  • در صورت امکان تصویری از بخش سایت مپ خودتون از گوگل وب مستر بدین بهم , مورد بعدی ارور که ندارید در گوگل وب مستر ؟
خدمت شما ارسال کردم ادمین عزیز :giggle:

XenForo

Administrative
  • البته لازم به ذکر ست یک افزونه برای اینکار هست که صفحات داخلی رو تغییر میده که می تونید بررسی کنین و استفاده کنین

• Tags
    آموزش سئو زنفورو توضیحات سئو زنفورو راهنمایی درباره توضیحات سئو زنفورو سئو زنفورو پلاگین مربوط به سئو پلاگین مربوط به سئو برای زنفورو
  • Back
    Top Bottom